2021-08-31 17:27:40

Prvi dan nastave za učenike razredne nastave matične škole

Prvi dan nastave - 6. rujna 2021. godine

Matična škola u Dubravi

Učenici od 2. do 4. razreda dolaze u popodnevnu smjenu. Nastava počinje u 13.45 sati.

Vozni red školskih autobusa objavit ćemo naknadno obzirom da još nismo dobili službene informacije  vezane uz školski prijevoz.

Učenike će dočekati dežurne učiteljice, a po ulasku u školsku zgradu prolaze dezinfekcijsku barijerupresvući će se u školske papuče kod svojih razreda, oprati ruke sapunom, obrisati papirnatim ručnikom i ući u učionice.

Prije ulaska u školu svi učenici obvezni su staviti zaštitne maske i nositi ih dok se ne smjeste u učionice na svoje „radno“ mjesto.

Učenici 2.a, 2.b i 3.a  razreda ulaze na glavni ulaz, a učenici  3.b, 4.a i 4.b razreda  ulaze na sporedni ulaz (kod dvorane). Učenici putnici  ulazit će  u školu  prema dolasku autobusa. Učenici koji ne putuju u školu će ulaziti u 13.35 sati.

Svi razredni odjeli imat će svoju „stalnu“ učionicu gdje će se izvoditi svi nastavni predmeti. Nastava Tjelesne i zdravstvene kulture  izvodit će se na otvorenom prostoru kad god to budu dozvoljavale vremenske prilike. Nastava Informatike izvodit će se u informatičkoj učionici.

U školu su stigli udžbenici, radne bilježnice i ostali obrazovni materijali koje će učenici preuzeti prvi dan nastave. Stoga ne zaboravite ponijeti školsku torbu.

Poželjno je redovito nošenje vlastitog školskog pribora jer posuđivanje od drugih učenika u ovoj situaciji nije uputno.

Prvi dan nastave održat će se tri nastavna sata. Razredne učiteljice upoznat  će učenike sa svim najvažnijim uputama, preporukama, protokolom i rasporedom sati.

Po završetku nastave u 16.15 sati učenici odlaze kućama školskim autobusima, nekim drugim prijevozom ili pješice.

Od utorka 7. rujna nastava će se odvijati prema redovitom rasporedu od 13.45 sati do 17.55 sati. 

Prehrana u školskoj kuhinji također kreće od 7. rujna 2021. Podjela obroka obavljat će se u  prostoru blagovaonice  i u učionicama iza drugog sata.

Napomena:
Prije polaska u školu izmjerite temperaturu i zapišite ju u bilježnici ili informativki. Ako je temp.  37,2oC i veća, ako   imate simptome respiratornih ili drugih zaraznih bolesti (kašalj, poteškoće u disanju, proljev, povraćanje, grlobolja, poremećaj njuha i okusa), ako vam je izrečena mjera samoizolacije ili ako ste zaraženi s COVID-19, ne smijete dolaziti u školu već  roditelj telefonom treba obavijestiti razrednu učiteljicu te nadležnog liječnika.

U autobusu su obavezne zaštitne maske.

 


Osnovna škola Dubrava