2018-05-16 08:16:07

Državno natjecanje mažoretkinja

Naše mažoretkinje kadeti i juniori prvi puta ove godine natjecale su se na državnom natjecanju mažoretkinja Republike Hrvatske. 

 

Tri dana provedena u Rovinju (11.-13.5.2018.), gdje se odvijalo natjecanje, bila su ispunjena plesom, druženjem i glazbom mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske.

Naše mažoretkinje natjecale su se s pomponima i sa štapom u svojim dobnim kategorijama, te uspješno predstavile po prvi puta našu općinu Dubrava.

Od 12 natjecatelja u kategoriji junior štap, naše cure osvojile su  10. mjesto, dok su u kategoriji pompon od 7 natjecateljskih formacija zauzele 6. mjesto.

Kadeti su u kategoriji pompona od 7 mjesta, zauzele 6. mjesto, dok su u štapu od 7 bile 7.

Mažoretkinje su sudjelovale  i na svečanom defileu kroz grad Rovinj, nakon čega je uslijedilo svečano otvaranje prvenstva, a  predvodnice oba tima išle su na prijem u gradonačelnikov ured, te uručile simboličan poklon gradu domaćinu.

Presretna trenerica Nataša Puhalo sretno se vratila sa svojim djevojčicama i djevojkama, te se želi zahvaliti svima koji su pomogli i sudjelovali u realizaciji odlaska na ovo natjecanje kao i provedbu svih događaja oko istog. Hvala Općini Dubrava i načelniku Tomislavu Okroši, zamjeniku Anti Grizelju, ravnateljici Marijani Kozumplik Kemenović što podržava naš rad, te našim roditeljima na pomoći.

 

Ponosna trenerica,

Nataša Puhalo


Osnovna škola Dubrava