2017-05-03 13:07:35

Nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi na temu vatrogastva

Svečana dodjela nagrada pobjednicima natječaja za najbolji likovni i literarni rad na temu vatrogastva u kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola s područja Zagrebačke županije, održana je 2. svibnja 2017. u hotelu International.

Na natječaj su pristigla 284 rada iz 31 osnovne škole Zagrebačke županije.

Talentiranim učenicima riječi pohvale uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček i župan Stjepan Kožić.

Najbolje radove, u različitim kategorijama odabrali su stručno povjerenstvo te posjetitelji web stranice Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije.

Prvu nagradu stručnog povjerenstva u kategoriji od I. do IV. razreda za likovni rad osvojila je Lana Vodopijevac, učenica 4. razreda OŠ Ksavera Šandora Đalskog, a za literarni rad Lucija Arnuš, učenica 4. razreda OŠ Josipa Zorića. U kategoriji od V. do VIII. razreda, prvu nagradu za likovni rad osvojila je Maria Blažević, učenica 6. razreda OŠ Đure Deželića, a za literarni rad Sara Bradić, učenica 8. razreda OŠ Dubrava. U kategoriji djece s posebnim poteškoćama u razvoju, prvu nagradu za najbolji likovni rad osvojila je Lucija Mesec, učenica 7. razreda PŠ Farkaševac.

Prema glasovima posjetitelja web-stranice Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije prvu nagradu u kategoriji od I. do IV. razreda za likovni rad osvojila je Noa Bertinovec, učenica 1. razreda OŠ Ivana Benkovića, a za literarni rad Magdalena Dobra, učenica 3. razreda također OŠ Ivana Benkovića. U kategoriji od V. do VIII. razreda, prvu nagradu za likovni rad osvojila je Karla Coha, učenica 8. razreda OŠ Jakovlje, dok je za najbolji literarni rad nagradu osvojio Kristijan Bilanović, učenik 6. razreda OŠ Dubrava.


Osnovna škola Dubrava